Web de l'Associació Cultural Valors



Cornellà Valors es presenta amb una conferència de Francesc Torralba

A diferents ciutats del país s’estenen les reflexions i accions al voltant dels valors humans. Si fa un temps va ser Santa Coloma de Gramenet qui va llançar una  iniciativa titulada Xarxa de Valors positius de Santa Coloma, avui dijous dia 7 és Cornellà qui presenta al Citilba de la població una altra proposta al voltant d’aquesta temàtica: Cornellà Valors, una iniciativa desenvolupada per un grup de persones que participen del Consell de Ciutat de la població i que pretén sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de recuperar, mantenir i transmetre a generacions posteriors uns principis que ens haurien de fer millorar a nivell personal i comunitari.
L’acte comptarà amb la presència de Francesc Torralba, professor de la Universitat Ramon Llull de Barcelona, autor del profètic volum ‘Cent valors per viure’ ja l’any 2001 i responsable de la Càtedra Ethos, que oferirà la conferència Una ciutat amb valors. Torralba està considerat el principal especialista en el camp dels valors.
Cornellà Valors pretén ser un espai de reflexió i col·loqui en el camp de les idees i de les persones, dels seus pensaments i les seves actituds. El projecte recull un programa d’activitats, conferències i debats per reflexionar sobre els valors i divulgar-los, per generar una coincidència social que ajudi a fomentar la convivència i la cohesió social

Podeu veure l'enllaç a Revista Valors

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada