Nova iniciativa del Consell de Ciutat per millorar la vida municipal

Martes, 5 de noviembre de 2013
CORNELLÀ

El Citilab acollirà dijous la presentació del projecte 'Cornellà Valors'
El Citilab de Cornellà de Llobregat acollirà, el pròxim dijous 7 de novembre a les 19.30 hores, la presentació de Cornellà Valors, una iniciativa que desenvolupa un grup de persones que formen part del Consell de Ciutat.

L’objectiu és ser un fòrum de diàleg i debat, que pretén sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de recuperar, mantenir i transmetre a generacions posteriors uns principis que haurien de fer millorar a nivell personal i comunitari les persones.

L'acte comptarà amb la presència del professor Francesc Torralba, que farà la conferència  Una ciutat amb valors. Torralba, que ha publicat més de 70 llibres, és professor de la Universitat Ramon Llull de Barcelona i imparteix cursos i seminaris en moltes altres universitats d’Espanya i de Sud-Amèrica

El projecte recull un programa d’activitats, conferències, debats, relats... per reflexionar sobre els valors i divulgar-los, per tal de generar una coincidència social que ens ajudi a fomentar la convivència i la cohesió social.

http://elfar.cat/not/4851/nova_iniciativa_del_consell_de_ciutat_per_millorar_la_vida_municipal


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada