CONCURS "COMPARTEIX UNA ACCIÓ SOLIDÀRIA QUE CONEGUIS"- PARTICIPA AMB NOSALTRES

Us convidem al nou concurs de Cornellà Valors "Comparteix una acció solidària que coneguis". En aquest concurs poden participar tots els ciutadans de Cornellà, que vulguin compartir amb nosaltres una acció solidària que conegui o hagi fet en primera persona. La forma de participar pot ser presentant un escrit per les xarxes socials: Facebook: Cornella Valors, per Instagram: Cornella Valors, per correu electrònic: cornellavalors@gmail.com, i també per WhatsApp al número de mòbil: 618 59 38 00, per escrit o enviant un audio. Us adjuntem les Bases Reguladores d'aquest nou concurs que estem desitjant de compartir amb vosaltres:

Os invitamos al nuevo concurso de Cornellà Valors "Comparte una acción solidaria que conozcas". En este concurso pueden participar todos los ciudadanos de Cornellà, que quieran compartir con nosotros una acción solidaria que conozcan o que lo hayan hecho en primera persona. La forma de participar puede ser presentando un escrito por las redes sociales: Facebook: Cornella Valors, por Instagram: Cornella Valors, por correo electrónico: cornellavalors@gmail.com  , y también por WhatsApp al número de móvil : 618 59 38 00, por escrito o enviando un audio. Os adjuntamos las Bases Reguladoras de este nuevo concurso que estamos deseando de compartir con vosotros: 

BASES REGULADORES PER LA PARTICIPACIÓ DE LA CIUTADANIA DE CORNELLÀ DE LLOBREGAT, A LA CAMPANYA “COMPARTEIX L’ACCIÓ SOLIDÀRIA QUE CONEGUIS”

EXPOSICIÓ DE MOTIUS

El grup que impulsa el Projecte “Cornellà-Valors”, que va ser aprovat  l’11 de juliol de 2013 pel Consell de Ciutat, a proposta de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, vol promoure activament la implicació dels ciutadans i ciutadanes de  la nostra ciutat en projectes de divulgació i sensibilització en principis i valors per tal de recuperar, mantenir i transmetre a les noves generacions uns principis, que ens ajudaran a millorar a nivell personal i comunitari.

Des de la seva constitució s’han treballat diversos valors, som el civisme,  la cooperació, el diàleg,  l’esforç, l’entusiasme i la il.lusió, la tolerància, i la família i el respecte.

El projecte s’ha desenvolupant fent diverses accions, com conferències, tallers, microrelats, debats, programes de radio....

Aquest any s’ha considerat que el valor que calia posar sobre la taula era el de la Solidaritat, precisament en un any que la hem viscut molt a prop, i la importància que ha tingut per contribuir a la cohesió social a la nostra població, i volíem posar “èmfasi” en totes aquelles accions que tinguem coneixement que s’han anat produint, la majoria de forma espontània.

 Aquest ha estat el motiu de crear aquesta iniciativa per posar en valor el que s’ha fet durant aquest any de pandèmia i crear un espai per donar-ho a conèixer i s’han establerts les següents bases per participar-hi:

B A S E S

 PRIMERA.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA

 La present convocatòria té per objecte la participació de tota la ciutadania de la nostra ciutat a la campanya “Comparteix l’acció solidària que coneguis”, entès com una eina de comunicació i divulgació d’aquest valor.

 Aquesta campanya consisteix en donar a conèixer qualsevol acte, acció o activitat solidària que coneguis, que algun ciutadà o ciutadans de la Ciutat hagin fet durant aquest temps de pandèmia o estiguin fent i que es consideri que s’ha de reconèixer.

 SEGONA.- DESTINATARIS-RIES

 Podran participar en aquest concurs  els ciutadans i les ciutadanes de la ciutat.

TERCERA.- FORMALITZACIÓ PARTICIPACIÓ

Per poder formalitzar la participació caldrà que  segueixin les següents indicacions: 

1   Escriure l’acte, acció o activitat solidària, i enviar-la a través de les xarxes socials facebook de Cornellà Valors directament al mur o per missatge privat, o a través de vídeo, i a instagram de Cornellà Valors també per les mateixes opcions que al facebook. 

2)   També es poden fer arribar els escrits o registre d’àudios a través de whatsApp al grup Cornellà Valors, número de telèfon  618 59 38 00 , o en format PDF per correu electrònic a cornellavalors@gmail.com 

3)  Tant si és per escrit com per àudio, sempre ens ha de dir el nom i cognoms de la persona que ens comunica aquest acte de solidaritat, per tal d’anar identificant cada acció presentada i que formarà part del present concurs. 

4)  El termini per presentar aquestes accions solidàries, abans exposades, serà  com a màxim fins el dia  30 de novembre de 2021, inclòs. 

La formalització de la participació comporta l’autorització expressa, per tal de divulgar el seu contingut a través de Ràdio Cornellà i en les xarxes socials.

 QUARTA.- CRITERIS VALORACIÓ:

ü      Contingut

ü       L’esforç en la seva realització de l’acció solidària

CINQUENA.- JURAT

Totes les accions solidàries presentades seran avaluades per un  jurat format per  membres del Consell de Ciutat i del grup de treball promotor del projecte “Cornellà Valors”. 

El Jurat, podrà acordar la incorporació de col.laboradors experts, si ho considera adient pel volum d’accions solidàries presentades.

SISENA.-VALORACIÓ DE LES PROPOSTES

La valoració de les accions solidàries presentades per part del Jurat serà numèrica i anirà de 5 a 10 i podrà tenir decimals.

Totes les accions solidàries presentades seran classificades per ordre de puntuació.

En l’acta solament s’anotarà per ordre, les tres primeres accions solidàries presentades millor valorades.

Els que obtinguin les millors valoracions seran emeses a través de Ràdio Cornellà en algun espai predestinat o no, les facin públiques i les expliquin en directe.

SETENA.- ACTA DE LLIURAMENT I RECONEIXEMENTS

L’acte de lliurament de premis  i reconeixements es realitzarà en un acte públic per videoconferència, (del que s’informarà a tots els participants) presidit per l’Alcalde de la Ciutat o regidor/a en qui delegui.

Tots els participants i guanyadors del concurs rebran un reconeixement de la seva acció i alguns premis especials que es donaran.

VUITENA.- ACCEPTACIÓ BASES I  RESOLUCIÓ INCIDÈNCIES

La participació al concurs implica l’acceptació d’aquestes bases. El Jurat resoldrà totes aquelles incidències que es produeixin i que no s’hagin contemplat dins d’aquestes bases per tal de garantir el seu funcionament.

                                   Cornellà de Llobregat,  abril de 2021.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada